Basketball Konkurrencer

Basketballkonkurrencer er de mest spændende og populære former for sportskonkurrencer i verden. FIBA World Cup er den mest fremtrædende begivenhed i basketballverdenen. Mellem 1950 og 2010 blev det kaldt FIBA-mesterskabet. Fra 1960’erne til 1980’erne blev det omdøbt til FIBA ​​World Cup. Selvom navnet er ændret noget, er turneringen forblevet den samme. Det er kendt som “VM” i basketball.

Den øverste division af basketballkonkurrencer kaldes Top Level, og inkluderer de vigtigste spillere, mestre og mest værdifulde spillere i sporten. Hver turnering har sit eget logo og fremhæver de vigtigste spillere i konkurrencen. Udover topholdene omfatter placeringerne holdenes individuelle præstationer. Nedenfor er nogle af de bedste turneringer i verden. En hurtig søgning i disse databaser vil afsløre de vigtigste oplysninger om hver turnering.

Der spilles også internationale basketballkonkurrencer. FIBA Basketball World Cup er flagskibsbegivenheden i Det Internationale Basketballforbund. FIBA Basketball World Cup har en turneringsstruktur, der ligner FIFA World Cup, med 32 hold, der konkurrerer i enkelt eliminationsspil. Det vindende hold modtager det eftertragtede Naismith Trophy, som er opkaldt efter den store Kobe Bryant. Der er andre internationale turneringer, men FIBA ​​verdensmesterskab er det mest prestigefyldte.

Top Level turneringerne er EuroBasket og de olympiske lege. Seniormesterskaberne i basketball for mænd konkurreres en gang hvert fjerde år. Hvert hold skal spille mod hinanden om titlen som mester. Finalerne vil højst byde på 24 hold. Tidligere brugte konkurrencerne et round-robin-format. I de seneste udgaver spilles turneringen dog i et to-trins turneringsformat.

New Entrant-konkurrencen spilles for elever i år 1 og 2. Den finder sted på en 3v3-halvbane med lave bøjler og vil byde på både år ét og år to spillere. Mellemkonkurrencen afholdes også i vintersæsonen. Seniorkonkurrencen er for elever i tredje og fjerde klasse. Seniordivisionen spilles torsdag eftermiddag og vil indeholde flere klasser fra holdet. Junior Elite-turneringen er for drenge og piger.

FIBA Basketball World Cup er en af ​​de mest berømte basketballbegivenheder i verden og tiltrækker opmærksomhed fra hele verden. FIBA Basketball World Cup er flagskibsbegivenheden i Det Internationale Basketballforbund og spilles på en affjedret træbane. Det er vært for FIBA. Finalisterne belønnes med Naismith Trophy. FIBA World Cup er den vigtigste sportsbegivenhed for akademier over hele verden.

Der er tre niveauer af basketballkonkurrencer. Der er en ny deltagerkonkurrence, som spilles torsdag eftermiddag for 1. årgang og to elever. New Entrant Division er for børn i midten. Primær- og Mellemafdelingerne har krav til tre-punkts bøjle. De skal score flere point for at blive tildelt prisen. Elam-afslutningen vil tilføje 24 point til det hold, der fører efter tredje kvartal. Dette er et spil med høj score, hvilket gør det til en fantastisk motiverende aktivitet.